Klassenfoto's uit Scheveningen

Lagere scholen => H. Colijnschool, Tesselsestraat => Topic gestart door: maartje op 04-05-2007, 15:32:40Titel: gezocht
Bericht door: maartje op 04-05-2007, 15:32:40
In een eerder bericht noemde ik Adrie de Ruiter en dacht dat ze in de Bevelandsestraat woonde. Bij nader inzien moet dit de Pluvierstraat zijn, want van school liepen we rechts richting Tesselseplein en sloegen vervolgens twee keer rechts af. Zij woonde in het eerste portiek aan de rechterkant. De speelplaats was van hun balkon zichtbaar, geloof ik. Haar geboortedatum is 21 juni 1947. Ze heeft later op de Snoeck Henkemansschool gezeten, trouwde, kreeg in ieder geval 2 kinderen en bewoonde in het begin van haar huwelijk de bovenste etage van een villa in de vogelwijk. Weet iemand waar ze nu is?


Titel: Re: gezocht
Bericht door: BartW. op 20-05-2007, 00:29:19
Hallo Marijke van Spronsen,
Diegene die je bedoeld en in het eerste portiek van de Pluvierstraat woonde zoals je uitlegd ook uitkijk had op het schoolplein, heette Jozee ......  haar achternaam is mij ontschoten.  Ik vermoed dat zij op de foto... 4e klas 1956/57 met nr. 35 staat maar zeker weet ik het niet.
Adrie de Ruiter voor zo ver ik mij herinner had een lange ziekteperiode achter de rug. Ik herinner mij ook dat we met de klas destijds onder schooltijd een wandeling naar het Juliana kinderziekenhuis hebben gemaakt waarbij enkele van onze klasgenoten haar mochten bezoeken.
Zij woonde niet in de Pluvierstraat.

Klasgenoot Bart Westerduin